Bed and Breakfast

Voorwaarden

Betalingsvoorwaarden

 

Uw reservering wordt definitief na aanbetaling van 25 % van de huursom.

Maak het bedrag over op rekening:

ING Bank

IBAN: NL65INGB0006221885

t.n.v. Hoekstra

BIC: INGBNL2A

​Uiterlijk vier weken voor aanvang van uw verblijf ontvangen wij graag het resterende bedrag.


Algemene voorwaarden

Art 1 – Toepassing

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk verblijf in Villa Léovil tenzij anders schriftelijk overeengekomen en ondertekend door de eigenaar of verhuurder.

​Art 2 – Verblijfsduur

Het verblijf in onze Chambres d’hôtes kan alleen om toeristische redenen, met een beperkte verblijfsduur. De gast kan in geen enkel geval één of ander recht inroepen om het verblijf te bestendigen.

​Art 3 – Reservering

De reservering is pas geldig wanneer de gast de aanbetaling heeft betaald; deze aanbetaling bedraagt 25% van de overnachting, met een minimum van één nacht per gereserveerde kamer. De prijzen van de kamers zijn inclusief ontbijt.

Voor een verblijf gereserveerd op het laatste moment, wordt het totale verschuldigde bedrag afgerekend op de dag van vertrek.

Gasten voor huwelijken kunnen wij geen accommodatie aanbieden.

​Art 4 – Betaling

Het resterende bedrag (saldo) dient uiterlijk 30 dagen vóór het begin van het verblijf op de vermelde bankrekening te staan of per cheque toegestuurd te zijn.

Maaltijden en consumpties worden op de dag van vertrek contant afgerekend. Er zijn geen pin of creditcard mogelijkheden.

​Art 5 – Annulering door de gast

Elke annulering moet schriftelijk worden aangekondigd. De volgende kosten worden in rekening gebracht:

  • Bij annulering tot 60 dagen vóór het begin van het verblijf; de aanbetaling van 25% wordt terugbetaald, eventuele verschuldigde bankkosten door de eigenaar of verhuurder worden van dit bedrag afgetrokken.
  • Bij annulering tussen 60 en 31 dagen vóór het begin van het verblijf; de aanbetaling van 25% wordt niet terugbetaald, het restant saldo vervalt.
  • Bij annulering minder dan 30 dagen vóór het begin van het verblijf; het volledige bedrag wordt in rekening gebracht.
  • Indien de gast na aankomst besluit het verblijf te verkorten; de volledig geboekte verblijfsduur wordt in rekening gebracht.

Denk aan een annuleringsverzekering!

​Art 6 – Annulering door de eigenaar of verhuurder

In geval de eigenaar of verhuurder zich verplicht ziet het verblijf te annuleren, wordt de gast hiervan onmiddellijk schriftelijk of telefonisch op de hoogte gebracht. De gast ontvangt eerder gestorte bedragen per direct terug en geldt Art 5 niet.

​Art 7 – Aankomst en vertrek

De gast wordt verwacht vanaf 16:00 uur. In geval van een late aankomst (na 19.00 uur), dient de gast de eigenaar of verhuurder hiervan schriftelijk dan wel telefonisch op de hoogte te brengen. Indien het een kort verblijf betreft, en de gast niet voor 20.00 uur is gearriveerd zonder voorafgaande melding, wordt de overeenkomst als niet-gesloten beschouwd. De eigenaar of verhuurder kan dan beschikken over de kamer. De eventuele (aan)betaling wordt in dit geval niet teruggestort. De gast dient aan het eind van het verblijf de kamer om 10:00 te verlaten en netjes achter te laten.

Bagage kan in een aparte ruimte bewaard worden, als de gast de dag nog wil benutten voor een uitstapje. Echter de bagage dient voor 19:00 uur te worden afgehaald.

​Art 8 – Verblijfsbelasting

De verblijfsbelasting (taxe de séjour) is een lokale belasting, welke de eigenaar of verhuurder aan de gast in rekening moet brengen en dient te worden afgedragen aan de gemeente. Dit bedrag is niet in de prijs inbegrepen.

​Art 9 – Capaciteit

De overeenkomst wordt aangegaan voor een exact aantal personen. Indien het aantal gasten hoger is dan eerder overeengekomen en er geen andere gastenkamers meer beschikbaar zijn, heeft de eigenaar of verhuurder de mogelijkheid de extra gasten de toegang te weigeren. De eigenaar of verhuurder zal in overleg met de gast bekijken of er een mogelijkheid is voor overnachting in Saint Pompont of in de directe omgeving. De eigenaar of verhuurder kan in geen geval verplicht worden gesteld een overnachting voor de extra personen te regelen. Deze weigering kan in geen geval begrepen worden als een wijziging of een annulering van de eerder gemaakte overeenkomst door de eigenaar of verhuurder.

​Art 10 Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan

​Art 11 Rookverbod

In het huis en gastenkamers mag niet worden gerookt. Buiten kan gerookt worden.

 

Home